Mayflower

Scroll

A two-stage redevelopment of a 110-room, residential aged care dementia-friendly facility with car parking and associated landscaping.
This development included:

  • A two-storey, architect-designed building with private rooms and ensuites for 110 residents.
  • Built environment with specific consideration for residents with dementia and other cognitive impairment; and
  • An environment that welcomes and caters for residents and families from culturally diverse backgrounds through lifestyle programs, menu choices and multicultural staff.

Photography: Spacecraft

Stage 1 works comprised the delivery of 54 beds, gym, hair salon, industrial laundry, commercial kitchen, multiple communal spaces, and a car park.

Stage 2 involved delivery of 56 beds, a feature entrance, multiple communal spaces, three courtyards with landscaping, car parking and an ambulance bay.